easyflirt

www.easyflirt.be is een online datingsite die erg populair is in het buitenland. Wekelijks komen er tienduizenden profielen bij op de site. De Belgische versie is wel iets moeilijker te bereiken. Wanneer je surft naar www.easyflirt.be krijg je een link te zien. Deze moet je selecteren, kopiëren en plakken in de balk bovenaan om zo op de juiste Nederlandstalige Belgische site van Easyflirt te komen, namelijk http://www.easyflirt.com/nl_BE/

Easyflirt is er voor alle vrijgezellen die op zoek zijn naar een spannende date, een éénmalige flirt of een langdurige relatie. Dit zowel met een partner van het andere geslacht als met een partner van hetzelfde geslacht. Kortom, Easyflirt is er voor iedereen en biedt ontmoetingen op maat aan.

Kwaliteitsgarantie

Het grote internationale succes van Easyflirt zou niet bestaan als hun service niet kwaliteitsvol was. Bovendien bieden ze zelfs gecertificeerde profielen aan.

Innovatief!

Medewerkers van easyflirt.be zijn dagelijks bezig met het aanpassen van de site. Ze volgen de laatste nieuwe ontwikkelingen op de voet en bekijken telkens hoe deze trend een hulpmiddel zou kunnen zijn tijdens het daten. Indien mogelijk passen ze hun website aan en implementeren de nieuwe technologie. Ondanks het gebruik van sociale media en innovatieve technologieën blijft de site toch gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Dit komt mede door de handige symbooltjes die je in één oogopslag vertellen wat je wil weten: een briefomslag als je een bericht ontvangen hebt, een oog wanneer een ander lid je profiel bekeken heeft, rode lippen willen zeggen dat iemand je een kus gegeven heeft, een bubbel met puntjes wanneer je uitgenodigd wordt in de chat of een rood hart met gele bliksem als je in de speedflirt wordt uitgenodigd.

Je inschrijven…

Je kunt je heel eenvoudig en snel inschrijven. Dit kan zowel via de easyflirt.be als via Facebook. Op basis van de gegevens die je tijdens je inschrijving doorgeeft, worden er voorstellen gedaan van partners die bij jou passen.

Features

Easy Messenger

Wanneer je hier op aanmeldt, zien andere leden dat je online bent, terwijl je de site zelf niet hebt openstaan. Gemakkelijker kan niet…

Chat

Voor een leuke babbel met verschillende andere leden kun je in de chatroom terecht. Zo leer je meteen een heleboel nieuwe vrijgezellen kennen.

Webcam

Via Tchat Webcam kun je één op één gesprekken voeren met andere leden terwijl je elkaar ziet via de webcam. Het maakt de gesprekken meteen een heel stuk persoonlijker.

Icons

Deze symbolen maken de site overzichtelijk en ook leuk om te gebruiken. Je ziet meteen wat er aan de hand is. Een blauw mannetje wil bijvoorbeeld zeggen dat een lid uit jouw vriendenlijst op dat moment actief is.

Speedflirt

Alerts

Telkens je een nieuw bericht ontvangt of wanneer iemand je profiel bezoekt, krijg je hiervan een melding via mail.

App voor op je mobiele telefoon

Op die manier kun je altijd en overal je berichten ontvangen en beantwoorden. Het voordeel van deze app is dat je niet langer de ganse dag op je werk zenuwachtig moet afwachten wat de partner van je dromen antwoordt. Je ziet het meteen wanneer er een berichtje binnenkomt.

Betalend lidmaatschap

Enkel de inschrijving zelf is gratis. Zowat elke andere functie op easyflirt.be is betalend, daarom sluit je best meteen een abonnement af wanneer je via easyflirt.be gaat daten.

De prijs

Hoe langer je abonnement loopt, hoe goedkoper het is op maandelijkse basis. Bovendien heb je ook verschillende types abonnementen: goud, platina en VIP. Een VIP-toegang geeft je recht tot alle features die easyflirt.be aanbiedt. Wanneer je dit abonnement voor zes maanden neemt, betaal je slechts 14,99 euro per maand.

De voordelen van easyflirt.be

  • De site ziet er aantrekkelijk uit en heeft een hoog fun-gehalte.
  • Het gebruiksgemak van deze datingsite is erg hoog.
  • Easyflirt.be maakt gebruik van de moderne sociale media.
  • Via de webcam zie je de partner van je dromen effectief. De kans op een verkeerde interpretatie van een antwoord is daardoor kleiner, omdat je gelaatsuitdrukkingen ziet die vaak een zin verduidelijken.

De nadelen van easyflirt.be

  • De meeste functies zijn betalend.
  • De Nederlandstalige Belgische versie van de website is moeilijk bereikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *