Ondeugend daten

Ondeugend Daten is een online datingsite voor volwassen die op zoek zijn naar een spannende date. Zowel vrouwen als mannen als koppels, zowel hetero’s als holebi’s. Kortom iedere volwassenen die een partner zoekt voor een romantische of erotische date kan terecht bij Ondeugend Daten. Niet elk afspraakje hoeft tot iets te leiden, je kunt ook gewoon afspreken en een gezellige babbel hebben. Toch blijkt dat veel dates die via deze site tot stand komen in het bed eindigen. Dit is ook geen probleem: iedereen is volwassen en wanneer er romantiek in de lucht hangt…

Dagelijks schrijven zo’n 100 nieuwe leden zich in op deze site! Hier vind je gegarandeerd een gelijkgestemde ziel. Ondeugend Daten is dé site voor een erotische date!

Kwaliteitsgarantie…

Medewerkers van Ondeugend Daten kijken elk profiel na alvorens het gepubliceerd wordt. De tekst wordt nagelezen en de foto’s worden bekeken. Enkel zo kan de datingsite valse profielen of aanstootgevende informatie weren.

Je profiel aanmaken

Een profiel aanmaken is erg gemakkelijk en gaat zeer vlot. Gewoon enkele vragen beantwoorden en je bent al vertrokken. Bij elk profiel mogen maximum tien foto’s geplaatst worden.

Je kunt twee soorten foto’s op je pagina plaatsen. De profielfoto is de eerste foto die iedereen ziet. Deze kan dan ook door alle leden bekeken worden. Daarnaast mag je nog negen andere foto’s op je pagina plaatsen. Enkel leden met VIP-toegang kunnen deze foto’s bekijken.

Features

Standaardberichten verzenden

Er zijn een aantal standaardberichtjes die je heel gemakkelijk naar een ander lid kunt sturen. Wanneer je niet goed weet wat te vertellen of hoe een gesprek aan te knopen, is zo’n standaardbericht soms de redder in nood. Je moet je namelijk niet meteen helemaal bloot geven en kan eerst rustig afwachten of het andere lid reageert op je berichtje of niet. Daarna kun je een zelfgeschreven berichtje sturen waarin je wat meer over jezelf vertelt.

Een intern berichtensysteem

Dit systeem garandeert je privacy en veiligheid. Wanneer je via Ondeugend Daten een berichtje stuurt naar een ander lid, kan deze persoon je echte naam of adres niet achterhalen. Het is dus veel veiliger dan berichten uitwisselen via je persoonlijke mailadres. Je beslist hierdoor volledig zelf wanneer je je persoonlijke gegevens wil vertellen aan een andere lid.

Chatten

Om de communicatie met andere leden te vergemakkelijken, is er een chatroom aanwezig. Je kunt veel sneller met elkaar praten en je gesprek lijkt ook meer op een normale babbel. Door deze chatroom is het gedaan met uren of dagen bang afwachten of de andere persoon gaat antwoorden en wat het antwoord zal zijn.

Je kunt ook een persoonlijke chat starten met een ander lid. Dit doe je door op de knop ‘chat’ te klikken op de profielpagina van deze persoon.

Heel handig is dat je ook je chatgeschiedenis terug kunt bekijken. Op die manier kan je snel en eenvoudig een eerder gesprek opnieuw nalezen.

Je kunt zien of en wanneer een ander lid je bericht gelezen heeft

Zo hoef je je niet dagenlang af te vragen of de andere persoon je boodschap ontvangen heeft.

Andere leden blokkeren

Als je ongewenste berichtjes ontvangt van een ander lid, kun je deze persoon blokkeren. Op dat moment kan dat lid geen contact meer met je opnemen. Het bespaart je allicht een hoop ergernissen.

Je profiel verbergen

Wanneer je iemand leuk ontmoet hebt, wil je deze relatie waarschijnlijk verder uitbouwen. Toch voel je er vanaf dag één nog niet veel voor om je lidmaatschap op te zeggen. Je weet tenslotte niet of het iets gaat worden tussen jullie of niet. Daarom kun je tijdelijk je profiel verbergen. Dan zien andere leden je gegevens niet meer en weet de persoon die je ontmoet hebt, dat je het serieus meent met hem of haar.

Verwittiging via e-mail

Het is mogelijk om telkens er iets veranderd aan je profielpagina, bijvoorbeeld wanneer je een berichtje ontvangt, hiervan op de hoogte gebracht te worden via mail. Zo laat je niemand wachten op een reactie.

Laatste bezoekers bekijken

Via deze functie kun je checken wie er nog recent op de site heeft gezeten. Op die manier haal je meteen de meest actieve leden eruit.

App voor op je mobiele telefoon

Zo kun je altijd en overal je berichten ontvangen en beantwoorden. Je moet dan niet de ganse dag op je werk zenuwachtig afwachten wat de reactie op je berichtje zal zijn.

Betalend lidmaatschap?

Met een gratis lidmaatschap kom je al een heel eind op deze datingsite. Zo kun je een persoonlijk profiel met foto aanmaken en ook de profielen en hoofdfoto’s van andere leden bekijken. Wanneer je iemand interessant tegenkomt, heb je de mogelijkheid om een standaardberichtje te sturen.

Een betalend lid kan echter nog veel meer. Je kunt met je VIP-toegang alle foto’s van andere leden bekijken. Verder kan je een zelfgeschreven bericht sturen naar elk ander lid. De zoekfunctie is ook extra uitgebreid, zodat je zeker de partner van je dromen kunt vinden. Bovendien heb je zelfs de mogelijkheid om op trefwoord te zoeken. Verder kun je chatten met andere betalende leden en je ziet wie er laatst online is geweest.

Een abonnement bestaat op Ondeugend Daten uit twee delen: een opwaarderingsplan en een toegangsvorm. Momenteel is er maar één toegangsvorm mogelijk, namelijk de VIP-toegang. Je toegangsvorm bepaalt van hoeveel features en onderdelen van de site je gebruik mag maken. Bij een VIP-toegang kun je alles op de site gebruiken en bekijken.

Je opwaarderingsplan heeft met je credits te maken. Dit interne betaalmiddel van Ondeugend Daten koop je via je persoonlijk opwaarderingsplan. Je plan bepaalt niet alleen hoeveel credits je tegelijkertijd koopt, maar ook hoe je ze betaalt. Het is zo dat hoe meer credits je in één keer koopt, hoe minder je betaalt per credit. Dit is dus goedkoper wanneer je het uitrekent. Naargelang hoe je betaalt, zal het opwaarderingsplan ervoor zorgen dat het automatisch credits bijkoopt.

De prijs

Voor 140 credits krijg je 14 dagen VIP-toegang tot Ondeugend Daten. Dit kost je 15,99 euro. Wanneer je 27,99 euro betaalt, ontvang je 300 credits. Dit is goed voor 30 dagen VIP-toegang. 90 dagen VIP-toegang kosten je 900 credits, ofwel 59,99 euro. Dat is nog slechts 0,67 cent per dag!

De nadelen van Ondeugend Daten

  • Soms krijg je zoveel verzoekjes en berichtjes op een dag, dat je haast geen tijd hebt om deze allemaal te lezen en beantwoorden.
  • Een groot aantal leden heeft geen foto op zijn profiel staan.

De voordelen van Ondeugend Daten

  • Je kunt een groot deel van de site gratis gebruiken: jezelf inschrijven, andere profielen bekijken, de eerste contacten leggen met andere leden … is allemaal gratis.
  • De website heeft een overzichtelijke lay-out. Hij is grafisch zeer mooi.
  • Er bestaat een app voor op je mobiele telefoon.
  • Op deze site zitten veel actieve vrouwelijke leden.
  • Je inschrijven is gemakkelijk en gaat erg vlot.
  • Dit is een datingsite met een erg hoog gebruiksgemak.
  • Er zijn veel echte profielen aanwezig op de site.
  • Je vindt hier gelijkgestemde zielen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *