Sex Afspraakjes

Sex Afspraakjes is een datingsite die mensen helpt bij het organiseren van losse seksuele contacten. Alle volwassenen mogen gratis een advertentie plaatsen op de site. Sex Afspraakjes regelt verder zelf niets, ze geven je gewoon een platform waarop je je levensstijl kunt uitten.

Volwassenen die een kortstondige flirt of een erotisch afspraakje zoeken, kunnen zeker een gelijkgestemde ziel vinden op Sex Afspraakjes! Dit is de site voor relaties zonder verplichtingen.

Je inschrijven…

De inschrijving is volledig gratis. Je schrijft simpelweg een advertentie waarin je jezelf voorstelt en duidelijk maakt waarnaar je op zoek bent. Alle opties zijn mogelijk: hetero, holebi, trio of swingers…

Contact leggen met andere leden

Wanneer je een advertentie ziet die je aanspreekt, kun je onmiddellijk controleren of deze persoon online is. Wanneer dit het geval is, kan je simpelweg een berichtje sturen om verder af te spreken.

Losse seksuele contacten!

Sex Afspraakjes is een advertentieplatforum. De medewerkers van deze datingsite bieden dus zelf geen betaalde seksuele activiteiten aan.

Het is wel zo dat leden zelf hun advertentie onder verschillende categorieën kunnen plaatsen. Naast seksdating is er ook nog de mogelijkheid tot escort, privé ontvangst of webcam. Voor ieder wat wils op deze site!

Features

Profiel met foto aanmaken

Dit geeft je de kans om wat meer over jezelf te vertellen. Bovendien kun je hier duidelijk je seksuele voorkeur uitspreken. Zo weten andere leden meteen waar ze aan toe zijn.

Op deze site wordt er ook zeer weinig naar uiterlijke kenmerken gekeken. Alle leden zijn simpelweg op zoek naar een fantastische ervaring in bed en uiterlijk doet er op dat moment niet toe. Het is bijgevolg absoluut overbodig om je te schamen op Sex Afspraakjes.

Andere profielen bekijken

Ga rustig op zoek naar iemand die je aanspreekt. De eerste keer is het allemaal wat zoeken, maar je zult al snel merken hoe fijn het is om met gelijkgestemde zielen te kunnen afspreken. Geen verplichtingen hier, enkel een leuke dag zonder meer…

Chatten

Wanneer twee leden samen online zijn en elkaar beter willen leren kennen, kunnen ze dit in de chatroom doen. Zo kun je meerdere boodschappen op korte tijd uitwisselen en is je gesprek meestal ook geanimeerder. Privéberichtjes nemen al snel dezelfde toon aan als een mail of brief. Chatten daarentegen heeft doorgaans de vorm van een normaal gesprek. Via deze weg kan je andere leden ook sneller op hun gemak stellen.

Berichten lezen

Wanneer je iemand ziet die je aanspreekt, kun je een privéberichtje sturen naar dit lid. Hierin kan je wat meer informatie vragen over iets dat je in het profiel gelezen hebt of je kunt jezelf even kort voorstellen. Het is bovendien een efficiënte manier om af te spreken voor je date.

Overzicht van leden die jouw profiel bekeken hebben

Dit is fijn om te weten. Het vertelt je meer over hoe aantrekkelijk je profielpagina eruit ziet voor dat soort leden. Je kunt altijd wijzigingen aanbrengen wanneer je liever een andere doelgroep wenst aan te spreken.

Verder is het vaak een handige opener wanneer je een ander lid aanspreekt dat in het verleden jouw profielpagina regelmatig bezoekt.

Gratis

Het plaatsen van een advertentie en het bekijken van andere advertenties is volledig gratis. Alle leden kunnen onbeperkt gebruik maken van de aanwezige features op Sex Afspraakjes.

De voordelen van seksafspraakjes.be

  • Je ontmoet hier gelijkgestemde zielen. Hierdoor weet je op voorhand waar het afspraakje op zal uitdraaien.
  • De site is gebruiksvriendelijk.
  • Het is volledig gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *